ActionAid är en internationell rörelse som jobbar för global rättvisa och hållbar utveckling.

All I want for Christmas is a goat

Aldrig förr har julmusik varit så underhållande och givande på en och samma gång. Med ActionAid’s julskiva, "All I want for Christmas is a goat", får vi ta del av klassiker som Jingle Bells, Silent Night och White Christmas i en helt ny tappning. Dessa klassiska stycken ackompanjeras nämligen av en kör av getter. Skivan som består av åtta julsånger är framtagen för att uppmärksamma det arbete som ActionAid bedriver och visa på vilken skillnad årets viktigaste julklapp – geten – kan bidra med i områden där det råder stor fattigdom.

Gåvoshopen med årets viktigaste julklappar hittar du här.

All I Want for Christmas is a Goat är inte bara årets viktigaste julalbum, utan också en av världens mest framgångsrika! På Youtube har filmerna spelats fler än 1 700 000 gånger, och på Spotify har vi nu uppåt 200 000 spelningar och ligger etta på Spotify topp 50 Viral och tvåa på Spotifys julmusiklista!

Julskivan kan spelas på alla större musikstreamingtjänster (exempelvis Spotify, Apple Music och Google Play Music). Här nedan finner du spellistan från Spotify, och under den har du alla singlarna från Youtube. Du finner också citat från några av de som varit inblandade i denna produktion. Och du - glöm inte att köpa en get från vår gåvoshop när du lyssnar!

 

För en julfantast som mig är det underbart att kunna förena välljudande musik med välgörande klappar! - Martin Kjellqvist Communications Manager ActionAid Sweden

 

Bäääääääääää - Geten 

 

Visst är det bra!? Men du glömde väl inte gåvoshopen?