Skip to the content

När du stöder oss så är du med och startar kedjor av bra och långsiktigt hållbara förändringar för kvinnor och flickor som lever i utsatthet. Du väljer själv på vilket sätt du vill vara delaktig i vårt arbete.

Välkommen till ActionAid!


Bli månadsgivare

Som månadsgivare startar du en lång kedja av bra händelser som ger kvinnor och flickor chansen att lyfta sig själva och hela sina familjer till en ljusare framtid.

Bli fadder till en flicka

Som fadder ger du en flicka chansen att lyfta sig själv och hela sin familj, ja, kanske till och med hela samhället hon bor i, till en ljusare framtid. Du är med och startar en lång kedja av bra händelser. Sätt igång ditt fadderskap här och nu.

Ge en meningsfull gåva

Sätt igång något stort genom att stödja vårt arbete. När du köper våra gåvor så ger du bort något ovanligt och omtänksamt, och blir direkt en del i en positiv förändring för någon som behöver det som mest.

Bli medlem och engagera dig

Att bli medlem i ActionAid innebär att du får möjlighet att aktivt engagera dig i våra frågor. Du får även kontinuerliga nyhetsuppdateringar och är välkommen att delta på våra årsmöten.


Katastrofinsamlingar

Svår torka i Afrika

I Afrika upplever man just nu den värsta torkan på decennier, och miljontals människor hotas av svält. Torkan beror på att väderfenomenet El Niño har varit ovanligt stark detta år, vilket har lett till den värsta torkan på decennier.

Svår torka i Afrika - läs mer

Orkanen Matthew

Orkanen Matthew var en av de mest kraftfulla orkanerna under de senaste tio åren. Bostäder, skolor, sjukhus och infrastruktur har tagit stor skada av stormvågor och kraftigt regn.

Orkanen Matthew - läs mer

Fler sätt att stödja på

Ge en engångsgåva

Ge en engångsgåva

Att stärka kvinnors rättigheter är en stor del av allt arbete vi gör. Var med och sätt igång något stort!

Ge en gåva
Egen insamling

Egen insamling

Gör skillnad för världens utsatta kvinnor och flickor genom ett eget initiativ - bara kreativiteten kan hålla dig till tillbaka!

Egen insamling

Var med och stöd vårt arbete!

Bli månadsgivare och var med i arbetet att skapa en rättvis värld för alla. Med ditt stöd blir det möjligt!