Skip to the content

Som månadsgivare startar du en lång kedja av bra händelser som ger kvinnor och flickor chansen att lyfta sig själva, sina familjer och kanske hela sin by till en ljusare framtid. Som månadsgivare i ActionAid är du med och kämpar för världens mest utsatta människor på ett långsiktigt och hållbart sätt.

ActionAid är en internationell organisation som med mänskliga rättigheter i fokus kämpar sida vid sida med världens mest utsatta för att skapa varaktig förändring. Vi upplyser om grundläggande rättigheter, påverkar förändring och förstärker den röst som ofta ignoreras eller inte räknas. I allt vårt arbete har vi ett speciellt fokus på kvinnor och flickor. Det beror på att hållbar fattigdomsbekämpning till stor grad börjar med satsningar på kvinnorna som inte bara gynnar individen, utan gör så att även hennes familj och samhälle blir välmående.

ActionAid tror på individens egen kraft att själv förändra sin situation. Därför lägger vi stor vikt vid lokal närvaro och att lyssna på vad som faktiskt saknas och behövs för att man själv ska kunna förbättra sin situation. Vi kallar det hjälp till självhjälp.

ActionAid är idag verksamma i fler än 45 länder och genom stöd och engagemang från bland annat privatpersoner kan vi nå ut till miljontals utsatta människor runt om i världen. Det är helt fantastiskt, men det finns oändligt mycket kvar att göra. Och med stöd från svenska givare kan vi fortsätta att skapa förändring som håller, även på sikt. 

Som månadsgivare får du:

  • Nyhetsbrev om vårt arbete i brevlådan två gånger per år.
  • Regelbundna digitala nyhetsbrev till din mail.

Var med och sätt igång något stort och börja ditt givande via autogiro eller fyll i dina uppgifter nedan. 
Har du e-leg så kan du göra din autogiroanmälan online. Till autogiroanmälan.

 

Månadsgivaranmälan