Skip to the content

Att starta en egen insamling är ett utmärkt sätt att stödja något man brinner för och samtidigt förhoppningsvis ha kul under tiden. Man behöver inte springa ett marathon eller bestiga världens högsta berg utan det kan vara något helt annat. Bara kreativiteten håller dig tillbaka! Bjud in vänner och bekanta också, tillsammans är ni med och gör något stort!

Exempel egen insamling - Fredrika cyklar jorden runt för kvinnors rättigheter

Ett år har nu gått sedan Fredrika Ek lämnade Sundsvall och gav sig ut på sitt livs äventyr. Under 1000 dagar ska hon på egen hand ta sig jorden runt på cykel. Med en packning bestående av allt ifrån tält till tandborste trampar hon sig över berg och genom öknar. Hennes äventyr syftar inte enbart till att uppfylla egna drömmar - utan även till att ge andra kvinnor möjligheten att förverkliga sina. I samband med resan samlar Fredrika in pengar till ActionAid och vårt arbete med utsatta kvinnor och flickor runt om i världen. Följ Fredrikas spännande resa på hennes reseblogg www.thebikeramble.com.

Exempel födelsedagsinsamling

Du kan även skapa din egen insamling till ActionAid via BetterNow. Där kan du själv skapa en insamling, sätta ett eget insamlingsmål och beskriva insamlingens syfte. Genom att skapa en insamling på BetterNow får du även en egen insamlingssida som är integrerad med Facebook där du kan kommunicera med de vänner som väljer att stödja din sak. För mer information, Läs mer här.