Skänk en get

Stärk kvinnors position i samhället genom att skänka en eller flera getter!

1
+
260 kr
Lägg i varukorg

Handlar ni som företag för över 2000:- kan ni välja faktura.

Ge bort självständighet och en väg ur fattigdom

På ActionAid tror vi på långsiktiga lösningar. När du skänker bort en get ger du inte bara en tillfällig flykt från en svår situation, du ger en människa hållbar och självständig försörjning för sig och sin familj. Ta action idag och gör ett avtryck på den första dagen i resten av en medmänniskas liv.

Skänk en get och bidra till ökad jämställdhet och minskad fattigdom

För mängder av kvinnor världen över har just en get varit det första steget mot ett liv i självförsörjning. En get kan bidra till många positiva förändringar; den klarar sig i de flesta klimat och den ger näringsrik mjölk, vars överskott kan säljas och inbringa pengar till exempelvis skolavgifter. Genom att skänka en get, eller flera, stärker du inte bara kvinnans position i familjen utan också i hela samhället.

Så arbetar ActionAid

Allt vårt arbete bygger på långsiktighet så när en kvinna får en get får hon antingen en dräktig get eller två getter från ActionAid. Hon får även utbildning i grundläggande företagsekonomi och hållbar djurhållning. Detta ökar försörjningsmöjligheterna för familjen, vilket i sin tur får flera positiva effekter på kvinnans och familjens situation.

Din gåva används där den gör mest nytta

Alla gåvor är exempel på vad pengarna räcker till och vi ser till att din gåva används så effektivt och ändamålsenligt som möjligt. Därför kan vi inte garantera att varje enskild gåva öronmärks, eftersom detta skulle medföra kostsam administration. Som givare kan du dock alltid känna dig trygg med att pengarna används där de gör som mest nytta.

Välj gåva

Välj bland gåvor som get och skolår. Vad brinner ditt hjärta för?

Få ett gåvobevis att ge bort

Välj att få ett digitalt gåvokort direkt eller beställ ett tryck gåvobevis som kommer med posten.

Din gåva gör skillnad!

Tack! Din gåva gör skillnad för flickor och kvinnor som lever i fattigdom och utsatthet.

mockup get

Du får alltid ett fint gåvobevis

När du köper en gåva i vår gåvoshop får du ett gåvobevis att ge bort till någon du tycker om. Till alla våra gåvor kan du välja att få ett tryckt gåvokort hemskickat. På det kan du själv skriva en fin hälsning och ge bort som julkort eller födelsedagskort. 

 

Om du inte vill ha ett tryckt gåvobevis kan du alltid välja ett digitalt istället. Det skickas automatiskt till din mail och du kan antingen skriva ut det eller skicka det vidare till någon. Även på det digitala gåvobeviset finns det utrymme att skriva en egen hälsning för hand.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skänk en get”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *