Skip to the content

Insamling ute på stan och i samhället

Varje år blir vi tusentals fler som engagerar oss i kampen mot fattigdom. Mycket tack vare våra "värvares" arbete och det fantastiska stöd vi får från alla människorna vi möter på stan.

I ur och skur är ActionAid närvarande på stan genom våra värvare. Deras uppgift är att berätta och diskutera vårt viktiga arbete runt om i världen. Om en av våra värvare tar kontakt med dig på stan eller om någon knackar på hemma hos dig är syftet att berätta om hur du tillsammans med ActionAid kan vara med och skapa förändring.

Våra värvare är direkt anställda av ActionAid Sverige. De har en fast timlön och arbetar utan provision.

Så känner du igen oss

Du känner igen våra värvare på deras arbetsutrustning. När det är varmt ute har de röda t-shirts och under kallare dagar har de en röd väst. Alla värvare har ActionAid-loggor väl synliga i vitt. Våra värvare ska alltid kunna legitimera sig. De har namnbrickor med namn och telefonnummer till vårt kontor.

Var träffar jag på er?

Vi finns runt om i Stockholmsområdet ​

Jag vill börja jobba som värvare hos er – hur gör jag?

Vi blir alltid glada när fler engagerade personer som delar våra värderingar vill bli en del av vårt grymma team. Lediga tjänster hittar du här.

Vill du veta mer?

Om du har fler frågor om vårt insamlingsarbete på stan eller frågor kring en specifik person du mött? Kontakta oss på: 08-615 55 50 eller info@actionaid.se