Skip to the content

Gillar du administration och att arbeta med händerna? Bli volontär hos ActionAid!

Beskrivning

Julen närmar sig med stormsteg och för ActionAid betyder det att belastningen ökar på vår Givarservice. Vi söker därför dig som vill vara med och göra skillnad genom att ge av din tid. Uppdraget som volontär innebär främst att du hjälper oss att packa och kuvertera gåvobevis, men andra arbetsuppgifter av administrativ karaktär kan förekomma.

Vi söker dig som är ansvarsfull och noggrann. Du gillar att arbeta med händerna och delar självklart vårt engagemang för en värld fri från fattigdom och orättvisor.

Du kommer att arbeta självständigt men vara en del av ett glatt och positivt team.

Minsta åtagande

Uppdraget utförs under kontorstid, vardagar mellan kl 8 och 17. Vi behöver hjälp minst 3 dagar i veckan, ca 2 timmar åt gången.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs under december månad. Möjlighet att förlänga uppdraget finns. Vår lokal ligger på Södermalm i Stockholm.

Om ActionAid

ActionAid Sverige är en biståndsorganisation och del i den globala ActionAid-federationen som finns i 46 länder. Vårt mål är att uppnå en rättvis, jämlik och hållbar värld där flickor kan växa upp till självständiga kvinnor med makt att forma sina egna liv och samhället de lever i. ActionAid grundades 1972 och har funnits i Sverige sedan 2006.

Intresserad?

Sök genom att skicka ditt CV och några rader om dig själv i ett mejl till:

louise.kjellberg@actionaid.org

Vi går igenom ansökningar löpande.