Skip to the content

Så här går du tillväga

Många väljer att ge en minnesgåva i samband med en begravning, men det går lika bra att göra i samband med årsdagar eller till allhelgonaafton.

I formuläret nedan fyller du i de uppgifter vi behöver för att skapa ett minnesblad. Där kan du välja om du vill att vi skickar bladet till begravningsbyrån, till den avlidnes anhöriga eller direkt till dig.

Du kan betala in din gåva med kort, här eller via Plusgiro 90 00 83-7 eller Swish 90 00 837. Ange ditt namn och minnesgåva i meddelandefältet. Om du vill ha ett inbetalningskort eller har några frågor, tveka inte att kontakta vår givarservice på givarservice@actionaid.se eller ring 08- 615 55 55


Minnesgåva

Förtryckt text: ActionAid har tacksamt mottagit en gåva till vår verksamhet i världen. ActionAid arbetar för en värld fri från fattigdom och orättvisor. I alla projekt och program har vi alltid ett särskilt fokus på att stödja kvinnor och flickor. Dels för att det är en global rättighetsfråga dels för att det är ett bevisat effektivt sätt att bekämpa fattigdom. Med hjälp av ditt stöd kan människor ta makten över sina liv och kräva sina rättigheter. Varmt tack!

Personlig hälsning (max cirka 60 ord)
Begravningsdatum (det tar cirka 3-4 arbetsdagar att göra och posta minnesgåvan)
Välj hur du vill att minnesbladet ska levererasLeveransadress

Tryck på sändknappen för att skicka uppgifterna i formuläret till oss. Tryck sedan på betalninglänken här under för att ge din gåva. När betalningen har slutförts gör vi iordning och skickar din minnesgåva.


Ge bort en get

Här arbetar vi

Bli månadsgivare

Om oss